Agenda

H. Cial: De dl. a dv. de 8:00 - 13:00 i de 15:00 - 20:00
Dissabtes: 10:00-14:00

Dirección

Camí del Mig, 110 Cabrera de Mar - Barcelona

Teléfono

Tel.: 93 638 59 31 e-mail: pedidos@lacabradelmaresme.com

  • Imágenes de lacabradelmaresme
  • Imágenes de lacabradelmaresme
  • Imágenes de lacabradelmaresme
  • Imágenes de lacabradelmaresme

Filosofia - Cervesa Artesana

De l'afició i passió per la Cervesa artesana d'Òscar Fernández, propietari i Mestre cerveser, neix a Cabrera de Mar al costat del mediterrani, La Cabra del Maresme, amb un logotip en el qual apareix el Castell de Burriac i un nom que ve de la població que l'ha vist néixer i de la comarca que l'acull. La Cabra del Maresme és un projecte molt vinculat al territori, que té entre cella i cella convertir la comarca en un punt de referència per als amants de la bona cervesa artesana i el públic en general amb la voluntat d'evolucionar i millorar el mercat de cervesa artesanal.
En aquests anys, hem experimentat un gran creixement empresarial, aquest fet ens ha portat a reflexionar sobre quin és l'objectiu principal de l'empresa, la conclusió; créixer sense perdre l'essència, pensant sempre a oferir alguna cosa diferent en cadascuna de les nostres Cerveses artesanes.
Elaborem Cervesa artesana d'alta fermentació, feta amb els millors ingredients naturals, que busca innovar i sorprendre amb aromes i sabors nous. Produïda en gran part de manera manual, sense pasteuritzar amb maduracions llargues, assegurant-nos que estan perfectes per a la seva comercialització.
Volem que la nostra Cervesa artesana arribi a tots els públics, tant pel seu preu així com, per la seva excel·lent qualitat.
Pots comprar la nostra Cervesa artesana, directament a fàbrica o als diferents establiments autoritzats.
El nostre eslògan: La Cabra del Maresme “probablement la millor Cervesa artesana que hagis provat mai”.

Cervesa artesana de excepcional qualitat

Possiblement, la teva millor cervesa artesana

Imágenes de lacabradelmaresme
Imágenes de lacabradelmaresme

Este sitio web utiliza sus propias cookies y de terceros. Consideramos que si continua navegando, acepta su uso.  Cerrar | Leer más...